top of page

zo 19 nov

|

Kerk - Minnestraat

Tentoonstelling: De Kenink op 't Krois

Iets meer dan 40 jaar geleden bracht de toenmalige koning Boudewijn een bezoek aan de Kruisparochie. Hij bezocht er Clement De Vos, de toen oudste levende Belg ooit. Maar liefst 4.000 mensen zagen de koning arriveren. Reden genoeg voor het Lab Gods om in november een tentoonstelling op te zetten.

Tentoonstelling: De Kenink op 't Krois
Tentoonstelling: De Kenink op 't Krois

Waar & wanneer?

19 nov 2023, 13:00 – 17:00

Kerk - Minnestraat, Lange Minnestraat 63, 9280 Lebbeke, België

Meer info

Iets meer dan 40 jaar geleden bracht de toenmalige koning Boudewijn een bezoek aan de Kruisparochie. Hij bezocht er Clement De Vos, de toen oudste levende Belg ooit. Maar liefst 4.000 mensen zagen de koning arriveren. Dit jaar zit de huidige koning Filip 10 jaar op de troon. Twee redenen voor het Lab Gods om in november een tentoonstelling op te zetten over de dynastie. We gaan de kerk van de Minnestraat omtoveren tot een ruimte waar jij je ook even koning en koningin kunt wanen.

Maar we zijn echter nog op zoek naar materiaal over het koningshuis. Dus heb je foto's, tijdschriften, boeken, voorwerpen over de dynastie van vroeger en nu, dan kan je er ons plezier mee doen. Voor inlichtingen of vragen, bel gerust 0476 654 881.

Delen

Zelf een idee?

Laat het zeker achter via info@kroisbestuiving.be!

bottom of page